Zeeklassen dag 3

Vanmorgen stond er een zoektocht op het programma. De kinderen kregen een blad waarop ze een hele wegbeschrijving kregen. Bij deze beschrijving vonden ze een tiental opdrachten over dingen die zij onderweg zagen en die te maken hadden met de Kust. Zo kregen we vragen over een dierenparkje, over de winkels, over de visserskapel. Na een tijdje kwamen we aan bij onze geheime plaats : De watertoren. Daar gaf een gids ons heel wat uitleg en nadien mochten we langs meer dan 100 trappen naar boven gaan. Helemaal boven bij het water mocht niet maar we kregen wel een prachtig zicht over Bredene.
Na de lekkere frietjes was het weer tijd om het programma van maandag af te maken. Mee met Beli, naar het strand voor zandkastelen te maken of spelletjes doen op de grote speelplaats. We kregen bezoek van drie juffen : juf Ibe, juf Isabelle en natuurlijk juf Sylvie. Juf Sylvie mocht deze week in de tweede klas van meester Kries zodat ze thuis wat meer voor haar klein baby’tje kon zorgen. De juffen deden mee met ons programma en ze hadden zelfs voor de juffen en de meester lekkere taart mee. Het heeft ons echt gesmaakt.
Deze avond bekijken we met zijn allen een reuzeleuke film van Wickie de Viking. We vierden ook nog de verjaardag van twee kinderen met een lekker gebakje. Tot morgen.

Dagboekje

We begonnen zoals gewoonlijk met een stevig ontbijt. Hierna hielden we een zoektocht. We kregen een blad waarbij we vragen moesten beantwoorden over een beetje van alles wat we op de weg tegenkwamen. En als we alle antwoorden gevonden hadden kwamen we op een bestaande plaats terecht, de watertoren!! Direct daarna gingen we naar het strand en dit wat we deden: we gingen met Beli en hij leerde ons over de zee. We gingen ook naar de duinen en daar proefden we van alles zelfs konijnenkeutels!! Die proefden naar niets. We gingen terug naar ons Volk en aten frietjes. Mmmm! We mochten in de speeltuin.

Alice

We hebben eerst ontbeten en daarna deden we een zoektocht. De zoektocht ging naar een watertoren. Een meneer vertelde ons over de waterhygiëne en hoe het water naar de huis toekomt. Dan hebben we gegeten en dan naar het strand. We hebben zandkastelen gemaakt. Straks gaan we een film kijken.

Nassim

 

 

Advertenties

2 gedachtes over “Zeeklassen dag 3

  1. Han Aydin

    Dag iedereen wij zijn echt aan te wachten op het verslag en ook de dagelijkse fotoboek . Nog bedankt en goede film!! Groetjes
    Mama van ekrem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s