ZEEKLASSEN DAG 2

Vandaag weer een superleuke dag. We vertrokken deze morgen op uitstap naar Oostende. Met zeventig in de tram is wel een hele belevenis. Na vier haltes waren we er gelukkig. De groep werd in twee verdeeld. Een groep trok naar de Amandine, een vissersboot,

en de andere groep bezocht het Noordzeeaquarium. Daarna waren we van plan om de overzetboot te nemen maar we hadden deze keer echt pech want hij was in herstelling en zo konden we dit onderdeel waar iedereen naar trachtte niet uitvoeren. Zo deden we dan maar wat spelletjes om later op de dag het zee-zwembad te bezoeken. Iedereen werd eerst getest of ze op het groot of het klein zwembad mochten maar voor ieder was het een groots moment.

Later op de dag zal ik nog eens rondneuzen in de dagboekjes net als gisteren Tot straks!

We hebben eieren gegeten. Dan namen we de tram tot Oostende. We hebben de Amandine bezocht en dan het aquarium. We deden een quiz en ik ben gewonnen met Luka, Kevin, Rayan en Matteo. We zijn gaan zwemmen en hier hebben we spaghetti gegeten.

Lucas

We begonnen de dag met een lekker ontbijt. We vertrokken naar Oostende nadat we ons klaargemaakt hadden. Eenmaal aangekomen verwachten we ons aan drie leuke activiteiten : naar het aquarium, naar Amandine en naar het zwembad. Ik begon met het bezoek aan het aquarium en bij de dieren stond uitleg en daarvan deden we een quiz. (mijn groep heeft niet gewonnen) Daarna kregen we een bundel en moesten we vraagjes over de Amandine beantwoorden. Hierna gingen we eindelijk naar het zwembad!!

Alice

 

Bij de onderste foto’s moet je er op klikken en dan zie je een grotere versie. Tot morgen!

 

 

Advertenties

Een gedachte over “ZEEKLASSEN DAG 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s