Dag vijf

De kinderen zullen momenteel reeds op school zitten maar de meester zit hier vast in Westmalle. Bij het inpakken heeft juf Marieke per ongeluk mijn autosleutel meegenomen. Nu zit ik hier hopeloos vast. Gelukkig mag ik nog wat bij de resident Peter verblijven en maken we enkele rustige na-praatjes bij een lekkere Westmalletrappist. Na zo’n drukke week kan dit echt heerlijk smaken. Ik hoop dat ze snel een oplossing hebben voor dit raar probleempje.
Vandaag moesten we de kinderen natuurlijk wekken na zo’n lange avond. De busmaatschappij had ons gemeld dat we vroeger moesten vertrekken en daarom zouden we deze middag ook wat vroeger eten. Het was weer een echte karwei om alles in de valies te krijgen. Zelfs heb ik bijna twintig slaapzakken in hun piepkleine zakje moeten proppen en daar heb ik behoorlijk wat tijd mee verloren. Na deze strijd kregen we de laatste toverwoorden van Albus die hem weer in normale doen toverde. De kinderen kregen hun verdiende diploma met bijhorende nieuwe naam al zijn er wel enkele die nog een aantal dagen zullen wachten omdat ze er nog niet helemaal klaar voor waren. Dinsdag komt dit meer dan waarschijnlijk wel in orde.
Ook de mensen van de keuken kregen een leuk diploma net zoals onze onmisbare hulpjuffen Agnes en Liliane. Bedankt voor het wellukken van deze toffe bosklassen. Dit gaan we zeker nog lang onthouden. Een speciale bedanking is er ook nog voor Leandro die een megafoon had meegenomen. We hebben hem beloond met wat extra batterijen want door al dat gebruik waren deze zeker zo veel als plat.SAM_6365

SAM_6366

SAM_6367

Fotoalbum dag 5

Advertenties

3 gedachtes over “Dag vijf

 1. Van Der Kelen / Cnops

  Geen geluk voor uw sleutels 😦 maar toch u heb van een gooie trappist kunnen genieten. Ik wou jullie bedanken voor de toffe week (volgens Célia) en voor het dagelijks nieuws en de foto’s.
  Geniet van een welverdiende weekend. Groetjes de familie Cnops

   1. sabrina 6m

    dit lijkt er super leuk uit ik ben 2 jaar geleden geweest dit is een onvergetelijke openluchtklas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s