Bosklas dag 3

SAM_6211SAM_6240Deze morgen waren we er vroeger bij omdat we een dag vol nieuwe avonturen tegemoet gingen. Deze maal moesten we al een heleboel kinderen extra wekken want de vermoeidheid van de eerste nacht was er nog niet helemaal uit. Gelukkig verliep het deze nacht vlekkeloos. We aten een stevig ontbijt en maakten zelf ons lunchpakket. De autobus kwam precies op tijd om er een leuke rit richting Turnhout te maken. Onze eerste halte was het kaartenmuseum. Daar werden we in drie grote groepen verdeeld. De eerste groep maakte een mooie tocht door de schitterende tuin van Natuurpunt en mochten op ontdekking in de vijver van de tuin. Het was als vanzelfsprekend dat er een paar een natte broek hadden. Gelukkig woonde de gids dichtbij en stopte hij de kleren in de droger. De andere groep verkende het museum van Natuurpunt onder leiding van gids Kries. Die vertelde ons van alles over de opgezette dieren en ging wat dieper in op de spechtensoorten. De laatste groep mocht het hele kaartenmuseum aan een grondige keurbeurt onderwerpen. Zo wisselden de drie groepen onderling. De gidsen van het museum waren bijzonder tevreden over onze aandacht en beleefdheid. Onze neus krulde van trots. Deze avond mochten de kinderen gezelschapsspellen spelen. Nadien verraste de meester ons op een echt kampvuur waarbij we liedjes zongen en eindigden met een leuk muzikaal verhaal. Weer een geslaagde dag.

Ditmaal iets minder foto’s omdat het denk ik iets te lang duurt om op te laden. In het weekend zal ik proberen een iets ruimere selectie via youtube te maken. Zo krijgt iedereen de kans om dit allemaal te bekijken.
Fotoalbumdag3

Advertenties

6 gedachtes over “Bosklas dag 3

  1. erik bosch papa sara

    altyd fyn om de avond af te sluiten met het lezen van goed nieuws van myn flinke dochter sara en haar vriendinnen … bedankt meester kries en geniet nog van de laatste dagen .. en kom veilig terug vrydag ..papa erik bosch

  2. christa van de velde

    Hallo daar in Zweinstein!! Hoe gaat het met de heks juf Yana?? Op het thuisfront is alles rustig maar daar zal weer verandering in komen vrijdagavond. Hoe gaat het met de kampdans? Geniet nog samen met de kinderen en de leerkrachten van de natuur en het drukke bezig zijn daarna zijn er 3 dagen om te rusten.Nina heeft haar stapproces opgegeven! Groetjes vau en moe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s